MIKÄ ON PATUÁ?

Patuá on vuonna 2009 perustettu laadukkaiden urheiluvaatteiden ja -asusteiden tuotemerkki, jonka omistaa portugalilainen perheyritys. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Portugalissa, aina kankaan kudonnasta ja painatuksesta lähtien. Tuotemerkin nimi on portugalin kieltä ja tarkoittaa onnen amulettia, joka erään uskomuksen mukaan suojelee kantajaansa negatiiviselta energialta. Ihana ajatus, eikö?

Verkkokauppa osoitteessa patua.fi myy Patuán naisten malliston treenivaatteita. Mallistomme koostuu leggingseistä, niiden kanssa yhteensopivista topeista sekä näyttävistä ja mukavista haalareista.

Suunnittelumme ottaa vaikutteita brasilialaisesta elämänjanosta, värikkyydestä ja ilosta — kaikki mallistomme tuotteet ovat nimettyjä Brasilian rantojen ja kaupunkien mukaan. Esimerkiksi häikäisevän kaunis, surffareiden suosima Saquarema Rio de Janeiron osavaltiossa on antanut inspiraation mallistomme värikkäisiin Saquarema-legginseihin. Yksi kauneimmista haalareistamme, Belmonte, puolestaan vie ajatukset jumalaiseen Bahiaan ja Praia Belmonteen — sen loputtomaan rantaviivaan ja axé-musiikin tahtiin huojuviin palmuihin.


MIKSI VALITA PATUÁ?

Parhaimmillaan liikunta ja urheilu on nautinnollista ja kohottaa itsetuntoamme. Meidän mielestämme se, mitä meillä on liikkuessa yllämme näyttelee merkittävää roolia tämän tavoitteen saavuttamisessa. Mallistomme perustana ovat käyttömukavuus, esteettisyys ja innovatiivisuus, laadukkaat materiaalit ja kohtuullinen hinta. Osassa tuotteistamme on joku pieni käyttömukavuutta lisäävä juju, esimerkkinä kaksipuoliset käännettävät topit.

Markkinoilla olevien treenivaatteiden tarjonta on kirjavaa niin laadultaan, alkuperältään kuin hinnoittelultaan. Patua.fi-verkkokaupassa myydään kokonaan Portugalissa tuotettuja, värikkäitä ja laadukkaita urheiluvaatteita kohtuulliseen hintaan. Emme vaihda koko mallistoa sesongeittain — pidetyt mallit ovat saatavilla sesongista toiseen, jotain jäänee pois ja valikoima täydentyy ajoittain uutuuksilla.

Testaamme kaikki mallit ennen kuin ne päätyvät verkkokauppamme valikoimaan. Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä chatin kautta, sähköpostilla tai puhelimitse mikäli sinulla on tuotteista kysyttävää tai epäröit esimerkiksi oikean koon valinnassa. Me tunnemme tuotteemme ja autamme mielellämme.


KAUNEUSHOITOLA BELLAMAR/ BELLA FITNESS

Patuá-tuotemerkkiä maahantuo ja myy Suomessa yksinoikeudella Kauneushoitola Bellamar/ Bella Fitness. Patua.fi-verkkokauppa toimii Kauneushoitola Bellamarin alaisuudessa Y- tunnuksella 1119415-4 Yritys on 100 % suomalaisessa omistuksessa ja sen osoite on Vesijärvenkatu 30, Lahti